Käyttöönotto

LCI henkilökunta ilmoittaa, että koska saavuttamista julkaisemisesta Italian Gaiden jonka Paninicomics, Crew on keskeyttänyt käännöstä ja ulkoasun alkuperäisen luvuissa Japani.
Aloitamme siis, tänään esittää yhteenvedon luvuissa yksityiskohtaiset tiedot, kuulla, kuten aina, hankinta ja käsittely volyymit julkaistaan ​​pian sarjakuvia :)

Luku 03
Shadow Isän Light sen ulkopuolella

Yhteensä Luku 52

Lähdimme nuori leijona, kun hänen on pakko paeta linnan Herra Cruach, voitti hänen pimeyden valtaan. Tietoisia tästä heikkoudesta, nuori ritari pyytää Failinis opettaa hänet taistelemaan mitä he kutsuvat "maaginen". Failinis, vaikkakin soturi eikä druidi, hyväksyy hyökkää häntä miekallaan valon. Tulokset eivät ole myönteisiä: Regulus vakuuttunut ottaa tarkasti tätä valtaa ymmärtää sitä, voi vahingoittaa vain, vahinkoa hänen mukaansa. Vuoden tauko, Regulus vaikuttaa asenne Conor, jotka siitä huolimatta, että juuri menettänyt isänsä, hän yrittää pakottaa itsensä hymyillen elämää.
Pian sen jälkeen, metsä, jossa ne rifiugiati on täynnä moaning ja kaksi nuoret näkevät aavemainen pyykkäri kyyneleet reunalla altaan vettä. Conor, näyttää paremmalta, hän tajuaa, että se ei ole yksinkertainen vaatteita, mutta Failinis lävistäneet ja että nainen suree syöksevät vettä. Nainen osoittautuu Bansheellä lähettää Lord Cruach tappaa heidät. Regulus, joka ei voinut voittaa se ja alle peukalon hyökkäyksessä, hän pakenee metsään pelastamaan hänen kaksi uutta kaveria. Vaan suojella heitä on kohdattava Banshee, tarjoavat usein laukausta nainen. Kunnes loppuun, muista opetukset hänen isänsä ja on vihdoin nähdä valovirta kaikessa, kun hän oli toistuvasti yrittänyt opettaa hänelle Failinis. Myös tämä, hän näkee myös virtausta kehossa Banshee ennen tuota hetkeä aineettomien hänen hyökkäykset. Uusi kapasiteetti vetää ulos uusi tekniikka, Lightning Crown, joka voittaa Banshee. mutta palattuaan hän löysi hymy hieman Conor, mutta Herra Cruach, joka tuli vaatia viime jälkeläinen Lugh, nuori leijona voi pelastaa hänet?

Viitteet

Ensimmäisen puoliajan luvun Impaginato by Base Crew
LQ skannaa ja käännöstieteiden ENG

Ole Seurallinen, Jaa!