Luku 02
Kuultuani mitään ääntä

Luku 55 yhteensä

Jamir nuoren Yuzuriha tuntuu heräävän Star Maleficent ja yrittää taistella sitä ennen kuin se voi ilmentyä maan päällä. Mutta tämä voima on liian suuri soturi, joka olisi periksi, jos se ei ajoissa saapumista Hakurei. Vanha mestari myöntää, että tähti kuuluu Spectre Atavaka ja Asmita on jo matkustanut Hades käsitellä, mutta tietää joitakin epäilyksiä nähtyään Knight on ihmisen luonto Athena. Tietoisia tästä, hän pohtii, missä määrin Neitsyt on valmis taistelemaan vihollista. Asmita Ahimsa vuonna Underworld ja jatkaa niiden tiellä välillä henget kirottu: nuori intialainen on tyrmistynyt tila, jossa olet sydäntäsärkevä nämä köyhät sielut, ja järkyttynyt, voi hyväksyä ajatusta, että hänen äitinsä voisi olla samoin edellytyksin. Yhtäkkiä kuollut ja ympäristö poltetaan hirvittävistä musta liekit on Kagaho Bennu, valmis tekemään saman rungon kanssa Golden Knight. Iskujen Spectre kuitenkin kaatuu vastaan ​​Khan Asmita, tehokas este Ritari Virgin. Mutta tämä ei estä Spectre, joka edelleen hyökätä raivosta välittämättä kivusta. Samaan aikaan takana Ahimsan Kagehoshi uudelleen näkyviin, yllättäen kaveri, joka luuli olevansa kuollut käsissä Asmita. Mutta Spectre vastaa, että hän on kuolematon ja että Ahimsa voi tulla, jos hän suostuu liittymään Atavaka, todellakin, ei vain hänelle, mutta myös hänen äitinsä voisi vapautua helvetin kauhut, jos hän hyväksyi. Poika yritti, mutta yhtäkkiä pahat henget seistä välillä, jolloin Asmita, joka oli kutsuttu, vapauttaa hänen ystävänsä kynsistä Spectre, mursi illuusio. Kagehoshi on itse asiassa peiteltyjä Atavaka, saapui ottamaan sielu nuoria. Asmita pystyä puolustamaan sielun hänen ystävänsä?

Viitteet


Skannaa MQ ja HQ, kääntäminen ENG ja FRA

Ole Seurallinen, Jaa!