Luku 01
Hän, joka etsii Jumalaa

Luku 54 yhteensä

Olemme Underworld, maa Hades. Niistä epätoivo köyhien tuomittaisiin, jotka ovat tuossa paikassa, seisoo uusi luku. Hänen nimensä on Ahimsa, nuori mies intialaista alkuperää, jotka kiduttivat Luuranko haitannut se, että se ei toimi kuin muut kuolleet. Nuori mies menettää arm, mutta kaikki houkuttelee huomiota loistava kuva: Golden Knight Asmita Neitsyt. Asmita pääsee eroon luuranko ele ja vatvoa kuolleen, ei vain kiehtoi se, että hän pitäytyi persoonallisuus, mutta koska hän tuntuu tietävän sen, ja itse asiassa Ahimsan tunnistaa häntä. Asetus muuttuu, mennä ajassa taaksepäin kuin yhdentoista vuoden jossa nuori Ahimsan pidätettiin varastaa ruokaa ottaa hänen sairas äitinsä. Riippumatta hänen motiivinsa, vartijat hänet kotiarestiin temppeli askeettien, pakottaa hänet nälkää heidän kaltaisiaan. Ei ymmärrystä syistä kilvoitellutta ja innokas palaamaan äidiltään, Ahimsa on kohtaaminen outo lapsi, joka lukee hänen pelkonsa ja surut. Tämä vauva on Asmita: hän, nälän, pyrkii ymmärtämään tunne kipua kuin miehet; täydennetty verrattuna muihin askeettien kuten heikkonäköiset.
Palaamme hetkellä, Ahimsa yhä hämmentynyt hänen asemansa kuolleen, ja läsnäolo kyseisessä paikassa myös Asmita joka olisi mukana kuoleman Gold Saint. Mutta Asmita on läsnä vain hengessä muodossa vastaa operaation selitys, joka katkaisee tulokas. Tämä on Spectre Kagehoshi että vaikka väliin niiden välillä ei näy kiinnostusta Knight, koska sikäli herääminen Hades, ei näe syytä ryhtyä taisteluun. Itse asiassa huomiota Spectre on kaikki Ahimsa on herännyt kahdeksas Sense. Kagehoshi väittää nimissä herransa Atavaka, Spectre lähempänä jumalia. Spectre on juuri syy läsnäolo Asmita vuonna Underworld, joten yritä saada tietoa Kagehoshi. Spectre kieltäytyy hyökkää, saada vain nopea tappion. Jonka tavoitteena on löytää tavoitettaan, Asmita tulee kohtaamaan alamaailman ja otti Ahimsa, on kaveri kiinnostuksen kohde on vihollinen. Muualla Atavaka vastaanottaa uutisia kuolemasta Kagehoshi ja läsnäolo Asmita, mutta ei lainkaan pelotella, tilata toinen hänen alaisensa käsitellä sitä. Mutta tämä Spectre ei pidä hänen aihe: hänen ainoa tavoite on polttaa vihollisia kautta hänen musta liekit. Kagaho Bennu tulee kohtaamaan Asmita Neitsyt vain itselleen!

Viitteet


Skannaa MQ ja HQ, kääntäminen ja ENG FRA

Ole Seurallinen, Jaa!