Saint Seiya Ω

Episode 4
Poika Hero! Ryuho vastaan ​​Kouga!

[英雄の息子! 龙峰対光牙!]
Eiyū ei Musuko! Ryuho Tai Kouga!

Kuvat:

Yhteenveto:
Kouga haluaisi lähteä Palaestra mennä suoraan Sanctuary, mutta kohtaaminen Ryuho hänet muuttamaan mielensä. Nuori mies, heikko terveys on poika nykyisten ja Shiryu Dragon Knight. Fara "kaikkea kannustaa Koga ja auttaa häntä hallitsemaan hänen elementti, jopa haastaa hänet taistelussa ..

NDT: Shot Kyoka Suigetsu [镜 花 水月] eli "Kukka Mirror, Moon Water" on ilmaus, joka ilmaisee ineffability kauneuden ja / tai vaikean jotakin näkyvää, mutta epäjohdonmukainen, tunteita, että vain osoitamme yrittää poimia kukka peili, tai vielä parempaa, joka yrittää varastaa kuun heijastuu vedestä.

Muuttuvilla tekstityksillä : suora lataus

Pysyvillä: Mirror 1 - Mirror 2 - Mirror 3 - torrenteja - EMule

Ole Seurallinen, Jaa!