Luku 09
Coffin jään

Luku 27

Tässä luvussa todetaan kolmannen Gaiden, yksi omistettu Degel. Shiori on antanut meille monia merkkejä ja asettaa uuden ja syvemmän, antaen meille tarina, joka on pyhittänyt Aquarium, on rikastuttanut elämää taustaa Sanctuary ja kylvi edelleen tärkeitä vihjeitä Holy Wars.

Seuraavassa on yhteenveto joistakin yksityiskohdista tämä viimeinen luku, älä lue sitä, jos et halua olla spoilerit.

Yhteenotto kahden Aurora suorittaminen Krest ja Degel päälliköiden absoluuttinen nollapiste on väistämätöntä loppunäytös selvittää, miksi se oli vahvempi. Itse asiassa näkökulma on kyllä ​​Krest ymmärrettävää, mutta ei täysin samaa mieltä Degel, joka toivoo osoittaa ihmiselämän arvo kuitenkin ohikiitävä uni, hallita. Kaksi laukausta törmäävät julmasti, näyttää siltä, ​​että Degel, kun taas vaikeuksissa, hän onnistui voittamaan opettaja viidessadas. Mutta kivestä, joka oli Garnet kaulaan laitetaan epätoivoisesti puolustaa duo, se kaatuu. Garnet täyttyy: hän sai vastauksen, että hän ja Krest, olla kuolematon, he halusivat kuulla Degel, siirtotie elämän arvon katoavaista. Nainen kertoo tarinansa siitä, miten hän käyttää valtaa Garnet Vouivre palauttamaan ja ylläpitämään rauhaa maansa ja yksinäisyydestä, joka oli johtanut tähän valintaan. Näin se aloitti yhdessä Krest, ainoa, joka voi ymmärtää, koska samaan lopputulokseen nähtyään toistuu samoja virheitä vuosisatoja. Kahden heistä, Degel oli viimeinen testi nähdä, jos he joutuivat seuraamaan heidän ihanteensa, tai jos he olivat virhe, koska Aquarius pidettiin täysin koulutettuja arvot vain päässä Krest Knight, sitten hänen vastauksensa olisi ollut oikea. Mutta on enemmän aikaa selityksiä: ilman voimaa Vouivre, yli kahden vuosisadan ajan Garnet alkavat tuntua. Krest ymmärtää, että on tullut aika maksaa velkansa ajan mittaan, joten antaa hänelle virkavapautta Degel ja Seraphina liittyy Garnet arkkuun jää, ikuisuuteen. Degel on rikki pois palatsin kuljettavat Seraphina ja täyttää Fluoriitti ja rouva Fraille terveenä. Valitettavasti, vaikka taistelun aikana hänen kosmos on niin korkea, että se ylittää aistit, koska hyökkäykset Krest, hänen visio on heikentynyt. Tämän ongelman poistamiseksi haluavat Fluoriitti lasit antaa hänelle isä haluaa lähteä Degel tärkeä muistin ja on päättänyt antaa elämän seurata tarinoita sen vanhemman. Ms Fraille kateus eikä ymmärrä asenne nuoria, jotka ei koskaan jätä tilaisuutta hyväkseni muistuttaakseni teille, ettei periksi masennusta. Seraphina on jopa yrittää tiivistää seikkailu: viisasten ajatukset Krest ovat kiistattomat, jolloin miehen elämä voi olla vain ohikiitävä uni, jossa rajoitetaan niiden aikeet, vaikka hyväntahtoinen. Degel sanoo Siksi unelmat pitäisi koota niin, että voit saavuttaa ikuisuuden, ja että siksi on oikeus puolustaa niitä. Jälkeen palata Sanctuary ja Degel käyttää hänen jäätyä paranna Cardia. Skorpioni ystävänsä koskaan ei kiusaa Sasha ja ryntäily Aquarium hakataan ja bespectacled. Degel ensimmäisenä hyvästellä haluavat hyödyntää avoimuutta Cardia esittää hänelle kysymyksen: olisi valmis elämään ikuisesti, jos hänen sydämensä voitaisiin parantaa pysyvästi? Kortti voi auttaa, mutta muistaa kokouksessa hänen lapsuuden Krest ja heti vastaa, että hänelle itse kysymys ei nouse esille, koska vain yksi kiinnostunut elämässä että voi syttyä, kun sen kesto ei ole merkitystä. Degel on tyytyväinen pinnallisuuden ja Cardia, loput tämän eron niiden ominaisuuksia on syy, miksi heistä tuli ystäviä Sanctuary.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

Jaa se!