Luku 07
En enää kylmää

Luku 16

Cardia Huesuda selittää hänen tehtävänsä: maailma on ajoittain tuhoutui ja rakennettiin uudelleen niin, että mies itse ei ole syy katastrofi, ja korjaamaton koska teollistuminen alkoi Englannissa on leviämässä ympäri maailmaa, nyt on aika löytää tuhota sivilisaation ja käynnistä se. Kuluneet Nahual ja Tezcatlipoca, käy taisteluun Scorpion pystyä imemään lämpöä läpi brändin tlacotli. Kun vanhempi tilaukset Nahualpilli Sasha ihoa kuin tulehduttaa sydän Scorpion, hän huomaa, että tyttö oli jo vapautettu iskuista Golden Knight jotka luulivat he olivat menneet Nahualpilli tyhjä ja se oli enää halukas tottelemaan. .

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print