Luku 26
Be Yourself

Tähän päättyy toinen kausi Lost Canvas, anime on koskettanut ja rikastuttanut kuin muutama. Live-kohteliaisuus TMS, joka on hyvin kääntää ylevän manga Teshirogi Shiori. Vaikka nautimme tästä viimeinen näytös, voimme vain toivoa, että Japanissa maa terveen järjen ja hyvän maun voittaa ja edetä nopeasti toteutumista kolmannen tuotantokauden. Me hyödyntää tätä tilaa myös kiittää kaikkia niitä, jotka ovat seuranneet ja tuetaan tässä uuvuttava seikkailu!Direct Download: Mirror 1 - Mirror 2
EMule - Torrent - Streaming

________________________________________

* Thanks

Riittävästi tilaa, se ei ollut mahdollista kunnolla kiittää kaikkia niitä, jotka pieni tai suuri, ovat auttaneet toteuttamaan tätä pysyvillä tekstityksillä. Otamme tämän artikkelin tehdä vain ansioita.

; Raw: Base Crew;
; Jap Käännös: Biri;
; Sopeutuminen: Elly, Fëanorin Spirit of Fire;
, in particolare Elly, Ikki no Phoenix23 , Quality Check: Kaikki Sorkin ™ yhteisön, erityisesti Elly, Ikki ei Phoenix23, Alpino77;
; Ajoitus: Elly, Fëanorin Spirit of Fire;
; Karaoke Effects: Base Crew;
. Encoding: Base Crew.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print