Luku 221
Rannekoru, jossa yhdistyvät kukat

Golden Light vihdoin vallita pimeys tuonelan, jonka henki häviävät vähitellen Temple of Pluto.

Aaron yritti fyysisessä kehossa, mutta silti elossa vihdoinkin tapaa sisarensa ja hänen ystävänsä, nyt vapaa ikeestä Hades. Älä yritä perustella sen yrittäessä pysäyttää tuhoa, joka toisi Jumala Underworld, mutta Sasha ja TENMA haluaa osallistua harjoittamisesta temppelin jumalan Pluton.

Dohko vastustaen: pitämällä loppuun seuralainen vaatii, että Shion ei voi sallia kolme nuorta kaveria jatkaa sotaa. Mutta Sasha tietää, että hänen sydämensä ei voi olla yli rytmit asettamat jumalallinen veri, joka virtaa läpi kehon, joten kiitos hänelle ja antaa hänelle hoitoa Misopethamenos.

Koska Athena myös teleports ne turvapaikan ja käski tämän valmistautua seuraavaan pyhään sotaan kuin Keeper of the Stars paha, kun Shion pappina.

TENMA tervehtii Dohko luottaen, että jonain päivänä tapaamme jälleen.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print