Luku 220
Golden Light

Shion, koska hän tuntee ja näkemystä hänelle haparoi haluaa epätoivoisesti liikkua: Hades manata käyttämällä auringon valo, suora antagonisti of Darkness Hell. Voit tehdä tämän psychokinesis ja käyttää sen läheinen yhteys Armour muistaa horoskooppi ristissä ekliptikaksi, eli kaksitoista kultaista Armor.

Kevyt että Dohko ja Shion voi tuottaa niistä pystyy iskemään Hades ja scatter pimeys, mutta vain hetkeksi, sillä Hades ei kuvastanut minkäänlaista vahinkoa ja vain hänen isäntä ruumis kärsii pieniä palovammoja. Darkness Falls takaisin ja se näyttää päähän.

Mutta kun eroaminen on saada yliotteen henget Golden Knights laski laittaa haarniskaansa viimeistä kertaa. Puhelu TENMA on tullut alas heitä ja johdolla Sisyfoksen, kaikki antavat viimeisen merkittävän panoksen.

Se kerronnan hetkellä erittäin korkea: yhdellä lauseella Shiori Teshirogi voi kuvata koko tarinan kaari kummallakin Golden Knight, joka väistämättä merkitään sydämet ja muistoja fanit Saint Seiya.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print