Kadonnut Canvas: Luku 220 - Spoiler

Hades Shion muistaa, että hän vihaa enemmän kuin mitään muuta Sun ja kaksitoista tähtikuvioita ja Gold Saint on järjestetty ekliptikaksi eli polku Aurinko vuosi: että tähtikuviot teki hänestä ja hänen toverinsa ovat sittemmin aika piittaa märkä valolta, muistelee 10 Gold Cloth Oinas puuttuu. Dhoka Siihonin ja, apunaan energiaa muiden kultaisen haarniskan, ne alkavat hyökätä Jumalan pelissä hehku samanlainen kuin aurinko, ja vaikka aluksi näyttää siltä, ​​että olemme sen tehneet, hetkien jälkeen Hades sanoi kaksi, yksin ei koskaan satuttaa häntä. Yllättäen Gold Saint ovat kymmenen kuollut, valmiina antamaan viimeinen maksu voittaa Pyhä sota: Sisiphos pidellen keula, kun taas Zion, doko, Albafika, Asmita, Aldebaran, roisto, El Cid, Degel, Cardia, Regulus ja Aspros välittää olennaista niiden Cosmos kärkeen nuoli kultaa. Kaksitoista soturit voivat luoda auringonvaloa ja hukuttaa Jumala Underworld. Valo tekee herättää eloon TENMA ja Sasha, ja kehottaa Sisiphus Pegasus koskaan salli toivon valoa varjostavat pimeys pahaa.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print