Luku 219
True Darkness

Dohko ja Shion kaukaa riemuita sodan loppuun, saatu kiitos suuri yritys TENMA. Mutta kello alkaa ampua tunnin Star häiritsevää. TENMA yrittää epätoivoisesti vakuuttaa Aaron tulla tapetuksi, mutta ennen kuin hän voi selittää enemmän, valtava aalto pimeyden annihilates kaikki hänen ympärillään, saavuttaa jopa kaksi kultamitalia Saint jotka itse ovat ylityöllistettyjä.

Oinas ja Vaaka nousta ja löytävät itsensä maisema hävityksen ja kuoleman tovereidensa kuolleen ja niiden välillä tumma hahmo seisoo. Hades on herännyt ottaen täydellisen hallinnan Aaron.

Dohko yrittää hyökätä häntä, ja vaikka se voi tehdä mitään, on valmis uhraamaan henkensä, jotta ei estettäisi, mitä on tehnyt TENMA. Mutta Shion pysäyttää hänet, on ajatus, että voi vielä toivoa voitosta ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print