Luku 218
Niinä päivinä!

TENMA kanssa ennennäkemättömiä ponnisteluja tahdon ansiosta kutsua hänen seuralaisensa, hänen jalkansa ovat toipumassa puhaltaa kirottu Hades. Knight palaa uskovat hänen valitsemallaan tiellä, polku, että niin monet ovat uhranneet. Knights of kosmos on keskittynyt rannekkeen Flowers TENMA pitää kädessään muodostaen vahvuus koko maailmankaikkeuden.

Tämän isku haluavat herättää varmasti Aaron, joten se takaisin niinä päivinä kun todelliset värit olivat elämän. Sen hämmästyttävä hyökkäys epäonnistuu: Hades messupaita on lävistetään puolelta toiselle, Kadonnut kangas alkaa heiketä, vapauttaa vangitut sielut.

Ei vain maailma näyttää turvallisuus, Aaron on myös ihmeellisesti edelleen elossa ja kiitos lapsuuden ystävänsä siitä piti lupauksensa. Mutta ei yli, Aaron alkaa itkeä ja vähän aikaa on jäljellä TENMA täytyy tuhota hänen ruumiinsa ja sielunsa ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print