Luku 216
Ääni

Aaron on aiheuttanut kauhea haava, TENMA pyytää henget Kadonnut Canvas ovat pyrkineet puolustamaan joka on syynä heidän kunnossa. Kun Aaron yrittää täydentää vanhaa kankaalle lapsiinsa, Sasha on estänyt saman henget jotka kiinni ja TENMA yhdessä saada äänensä kuuluviin. Heidän on vetoomus Knight Pegasoksen että hänen pitäisi lopettaa taistelut Aaronia vastaan, että he näkevät hyväntekijä, koska he todella säästöä kärsimys että he joutuvat kärsivät sekä eläviä ja kuolleita.

Mutta kiitos Ship of Hope, selvinneitä armeijan sijasta Athena tulevat heidän avukseen: he tottelemattomia tahdon Sasha koska he eivät voineet kääntää selkämme ahdinkoa heidän toveri.

Ja "Yato sama kuin TENMA yrittää jatkaa, ennen kuin keskeytti Aaron. Nuori ritari Unicorn on kaikki hänen rohkeutta kysyä itseltämme, kuka on valvoja Hades, ja TENMA syyttää häntä, ettei tiedä, sillä hän nousee kuolleista. Mutta Aaron on hyvin tietoinen tästä luonnetta ja halua lopettaa sitä ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print