Luku 215
Johtopäätös

Aaron ja TENMA ovat valmiita tekemään lopullinen isku: ensimmäinen on varmaa, että lopputulos tulee olemaan maailman loppu tai oma pää, toinen on varmasti pystyä tallentamaan sekä ihmisyyden ja sielun hänen ystävänsä. Knight of Pegasus keskittyy omin käsin kaikki hänen tahtonsa, synnyttää uutta tekniikkaa, Pegasus Suiseiken Kiseki tuntuu hukkua Aaron.

Laivalta of Hope, Cait Sith, Yato Yuzuriha ja tuntuu hämmästyttävän puissance ja contendereiksi kosmoksen. Knights, jotka eivät ole noudattaneet neuvoa Sasha, ei voi vaan liikuttaa teot lähimmäistensä Pegasus. Yato on tyytyväinen, että kosmos itsepäinen ja suojaava TENMA ei ole muuttunut huolimatta epätoivoiseen tilanteeseen.

Mutta on twist! Suiseiken Kiseki pysäytetään Kadonnut kangas joka on täsmälleen sama suojelun Aaron, hyväksymisestä ja edistämällä sen luoja. Aaron, virkistyneenä, miekallaan antaa mitä tuntuu armoniskun Pegasus, ilmoittaa tekemisestä Battle. Verellä TENMA on juuri täydellinen Kadonnut Canvas, jolloin tulee kuluneeksi maailman loppu.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print