Luku 214
Aaron

Näemme näkökulmasta mikä näyttää Aaron ratkaiseva taistelu pyhään sotaan. Näin huomaamme miten, koska lapsuus, Aaron painajaisia ​​edustavat muistoa Hades, jossa unen maailmaan ja pelasti hänet Knight Pegasoksen, joka oli tunnustanut silmät TENMA. Sielu nuori taidemaalari kidutettiin, tehty pimeydestä Hades, ja TENMA jonka eloisuutta muuta. Valitettavasti väliintulo Gemini ja Pandora ja herääminen toimivalta Hades eristetty ja työnsi hänet polkua jumalan alamaailman yrittää tuoda pelastuksen kuoleman jälkeen niille, jotka olivat tahtomattaan tappoi. Mutta hän yrittää pysäyttää Pegasus ovat epäonnistuneet, luultavasti siksi puuttua Mytologisia Pegasus TENMA kiteytyy sen valitus on aina ollut suurempi. Ja nyt taistelu vahvistaa mikä on jo tapahtunut: TENMA nousee ylös ja jatkaa taistelua, joten iloinen Aaron on edelleen välttäen antaa näyttö maksimiteho Hades. Mutta ratkaista hyökkäys on lähellä, Aaron haluaa tukea sen kohtalo Holy War: maailman loppu tai hänen.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print