Luku 211
Henkilö

Aspros alkaa menettää voimaa, ja joka päättyi ylimitoitettuja, myös sisältyvät in the Dark Dimension takaisin hänen paikkansa Kadonnut Canvas, jossa Sasha saapuu. Jumalatar välittömästi tietoinen vakavasta tilanteesta Aspros, mutta he eivät halua lähestyä ja kertoi hänen petoksen julistamalla mahdottomaksi Athena ymmärtää mieleen niille, jotka kääntyvät pimeydestä. Sasha puolestaan ​​myöntää, hän ei voinut hyväksyä reittiä hänen Knight, mutta muista, että Gemini on läsnä kaikissa ihmisissä on pimeä puoli, että kirkkaat ja että elämä itsessään tapahtuu näiden kahden rajan katsoo näin ollen, Aspros mukaan tämä näkemys ei poikkea muista henkilö. Aspros, nyt takaisin ollenkaan Spectre Kelaa Bio, alkaa tulla tuhkaa, mutta Sasha paljastaa, että hänen suuri kyky pysyä tavallinen ihminen, se kannattaa kuin jumalatar voi syleillä kaikkia ihmisiä, kaikki niiden puolia. Haarniska ja edelleen pyhä Gemini messupaita Gemini kokoontuvat toteemi, kaunis symboli kaksijakoisuutta ihmissielun.

Samaan TENMA pysähtyy run nähdessään äitinsä että peli, pyysi häntä vaikenemaan ja otteita vehnän Rosary Yoma jotka vangittiin. Visio Mefistofelen nukkuu sylissä hänen toverinsa pehmentää jopa Knight Pegasoksen jonka avulla Jumala uskoa hänen rakkautensa peli.

Mutta Aaron taukoja, sanomalla, että tämä oli visio unelma Yoma suljettu Rosario ja ivaa häntä hänen virheistään. Nuori mies on valmis taistelemaan TENMA, tietäen, että pian, Sasha liittyvät heihin.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print