Luku 210
Curtain osuu

Kairos Aspros näyttää aliarvioida tarkoitus käyttää Rosary neutraloida, mutta se on silti lievää kipua päässä Genromaoken kärsi ja haluaa rangaista Spectre Gemini Real Ihmeelliset piittaamatta miesten roolia elämänvaiheen verrattavissa nukkeja saaliiksi oikkuja jumalten. Aspros väheni kuitenkin erittäin sairas elin, mutta ei tuota tahtoa toteuttaa hänen aikeistaan. Reagoi luontoissuorituksia Kairos tukemiseen itseisarvo ainutlaatuisuus ihmisen elämässä, jota ei ollut tarkoitus halveksia hänen tuomittu elämään elämää lukemattomia miehiä. Joten avaa Way of the Gods, ja, joiden avulla Rosary, voimat suljettu sielu Kairos palaaminen runkoon emotähti vaarallinen Mephistopheles: hänen suunnitelmansa on syöstä haamu Superdimensione jotta kaapata ytimeen pisara Rosary. Ja niin monen elämää odottaa oikea tilaisuus kostaa veljensä Khronos tapahtunut tässä aikakauden tähti Mephistopheles, juuri tämän kierron elämän ja kuoleman, johon hänet tuomittiin Kairos on rikki, pysyy vangittuna ainakin vuoteen . Viimeinen ajatukset Yoma, merkitty viimeinen lyönnit kellon, siirry pelin, joka sai hänet unohtamaan kostaa, nainen kun kaikki oli rakastanut.

Direct Download - eMule - Torrents - Online Reader

Jaa se!