Tässä artikkelissa ansiosta keskeinen osuus Guren , me kohtelemme looginen jatkuvuus nykyisen tapahtumia Kadonnut Canvas ja seuraavaan ulottuvuuteen läsnäolijat. rispetto al patto di credulità e che non vada a collidere con il concetto di causalità ; pertanto non toccheremo la continuity commerciale, la cui validità è decisa, a prescindere da tutto, da Kurumada che per il momento si è espresso dichiarando Next Dimension quale sequel ufficiale del Manga Classico e Lost Canvas quale prequel ufficiale. Huomaa, että jatkuvuus me tarkoitamme looginen tapahtumaketju johdonmukaisesti, uskottavasti verrattuna liiton hyväuskoisuutta ja aio törmäävät käsitteen syy, joten älä kosketa liiketoiminnan jatkuvuutta, jonka voimassaoloaika määräytyy riippumatta siitä, mitä mennessä Kurumada toistaiseksi se on ilmaistu toteamalla, että jatko-osa virallista seuraavaan ulottuvuuteen ja Lost Canvas Manga Classic joissa virallinen esiosa. Toinen selitys on, että tietenkin esitettyihin huomioihin tässä perustuvat mitä tiedämme kaksi teosta kunnes artikkeli itsessään oli kirjoitettu eikä sitä saa pitää absoluuttisia totuuksia.

Me poiketa tämän kaavan rajoitettu:

Aikajanat on muotoiltu perustuu aikakäsitys matka scifi ja teoria multi-universumin.

Line kronikka tapahtumista Lost Canvas, ja edustaa todennäköisesti tapahtumien kulku kuin on ehdottanut Manga Classic: välinen sota Athena ja Hades vuonna 700, joka näkee voiton jumalatar. Näin ovat yhdenmukaisia ​​sekä '500 ja Hakurei, Sage, on 900 että tiedämme Shion ja Dohko perhe.

del ritorno di Saori, dovrebbe rappresentare una sorta di linea temporale alternativa dove l'Athena nel '700 non esiste o non si è ancora manifestata. B Line, seuraavaan ulottuvuuteen Tapahtumien aikajärjestys ennen paluuta Saori olisi eräänlainen varajäsenen aikajanalla missä Athena vuonna 700 ei ole tai ei ole vielä ilmennyt. Tämän vuoksi poissaolosta puhkeamiseen pyhään sotaan, on ilmeistä olettaa, että Saint voisi koskaan voittaa Hades. Ilman Athena, Hades voittaisi helposti ja tulee verkkotunnus jumala maan päällä, niin tulevaisuus tämän linjan, eli 900, varmasti ei voi kuvattu Manga Classic.

Comes selvää, että linja B ei voi pitää tärkein, vaan sillä, että Saori ajassa taaksepäin vuoteen linja Tässä vaihtoehtoisessa ulottuvuus (seuraavaan ulottuvuuteen, kuten nimi itse) tulee aiheuttaa poikkeaman aika Toisin sanoen, luo eräänlaisen muuttunut 700, näkyy rivillä C, joka sitten kehittyy tulevaisuudessa näemme todellista, eli 900 jossa Seiya on tallennettu jollakin tavalla.

Voit keskustella näyttöä puolesta tai vastaan ​​tämän järjestelmän sinun pitäisi osallistua aiheita koskevat foorumissa jotta voimme ehdottaa version samana päivänä ja oikeaan enemmän.

  Luottoja järjestelmän ja huomioista mennä Guren , joka on rikastuttanut kaikille faneille, jotka osallistuivat keskusteluun .
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print