Kadonnut Canvas: Luku 209 - Spoiler

Aspros sanoi, että Khronoksen, ei aio antaa voittaa, mutta Jumala ei ole pelotella ja hyökkäsi hänen kimppuunsa keihäitä tehty kädet että Pierce helposti messupaita Gemini. Kairos on vakuuttunut, että hän Aspros liikkumattomaksi, mutta soturi on vielä vapaavarsi ja keihäs, Jumalan tuntemista, Genro Mao Ken. Toinen hyökkäys Kairos taukoja kulta Cloth Gemini, joka estää keihäät tappaa Aspros. Kairos heijastaa ääneen järjettömyys tulee kuolleen deuteros puolustaa veljensä. Itse asiassa mukaan Jumalan vika jos deuteros Aspros ryöstettiin ihmisarvoista elämää, aivan kuten tapahtui häntä hänen veljensä Khronoksen, joka tuomitsi hänet hänen nykyiseen tilanteeseen. Mutta Kairos nyt uskotaan kostaa käyttäen Aaron, väärä jumala alamaailmaan, ja jumalainen toimivalta panssarin Pegasus. Veli on sanonut Khronoksen voi syrjäyttää jumalia Olympus ja valmis duccidere hänen oma veljensä. Yhtäkkiä tajuaa kuitenkin, että on jotain outoa hänen halu tunnustaa hänen suunnitelmansa Aspros on edelleen elossa ja käyttää legendaarisen demonin nyrkki ja sanoi olevansa tyytyväinen, koska nyt hän tietää on mahdollisuus poistaa sen. Gemini sanoi että heikkous Kairos on sen kehon ja siten vetoaa haamu Asmita ruusutarha, jonka kanssa se on valmis sulkemaan tilin pahan jumalan hetki.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print