Luku 208
Jumala hetkellä

Kiitos hänen tieteellisen tiedon, Aspros löytää tapa kiertää aika-avaruuden manipulointia Yoma ja piian. Mutta Yoma on vielä kaukana näkyy kaikki korttinsa ja käyttää Rewind Bio-tekniikka, jonka avulla voit kääntää kelloa yksittäisen ottamaan hänet ennen hänen syntymäänsä. Aspros ei todennäköisesti tehdä hyökkäys ja haarniska irtoaa Gemini pois valmistautuu toteemi. Mutta yllätykseksi Yoma, Aspros on edelleen siellä yllään messupaita Gemini. Itse asiassa, on kuollut, oli syntynyt uudelleen Immortal Spectre ja siksi ei sovelleta aikaa. Tämä aika kohdata Galaxian Explosion Yoma, mutta siitä huolimatta vahinkoja saanut kasvaa sen osuus maailmankaikkeudessa osoittautumassa jumala sisältöä useista tiivisteet! Aspros Khronoksen mukaan se voi olla, mutta se on sama Yoma puhua hänen todellinen identiteetti: hän on Kairos, nuorempi veli Khronoksen ja ne syrjäyttää. Hänen aikomuksensa on kostaa hänen vanhempi veljensä, jonka ylimielisyys on tarkistettu Aspros alusta alkaen, tämä on muuttunut kohtalo pudottamalla pisara. Aspros mutta ei aio antaa tapa löytää koston jumala lapsi.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print