Luku 207
Brothers Demons

Aspros kutsuu TENMA lähteä taistelukentälle säästää Dohko ja Shion väittäen, että voidakseen torjua paholainen on demoneja puolestaan. Aspros Mefistofelen kertoo TENMA jotka muuttivat kohtalo hänen ja hänen kaksoisveljensä leviää hänen pirullinen pudota, jossa ritari Pegasus tietää kantapään kautta, joilla on edessään oman äitinsä ja Aaron. TENMA kuitenkin vakuuttaa häntä lähtemään taistelun Aspros, vasta kun hänen sanansa ovat muistetaan Kanon Island tulla vahvemmaksi, jotta muut eivät kuolemaa.

Yoma väittää kuitenkin, että Shion on armoille ja yrittää käyttää hänen katsella, mutta Aspros, ehdokas ylipappi, näyttää paljon tietoa: neutralisoida vallan vastustajansa, on liikkunut taistella nell'Another ulottuvuuden, että liikkuva Valon nopeus ei ole vakio ajan kulkua.

Ensimmäistä kertaa Yoma on annettava suunnasta toiseen, mutta se ei tunnu ongelma ja haluaa miellyttää Aspros lausuen hän tuomitsi kuolemaan.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print