Kadonnut Canvas: Luku 206 - Spoiler

TENMA seisoo isänsä Yoma Mephistopheles ja Siihonin. Kuitenkin kummitus näyttää vähät taistelee hänen poikansa ja kutsui häntä menemään oman onnensa nojaan taistelemaan jumalia, erityisesti kohti Aaron. Julistavat, että sota on otettava tietysti, että hän on suunnitellut, TENMA pyytää Shion luopumaan, mutta jonka rooli on käynyt tarpeettomaksi. Shion tunnustaa, että hänen näkökulmasta Yoma on oikea, mutta intuitiivisesti ymmärtää, että Specter salaa jotakin, joka ylittää inhimillisen tiedon. Itse asiassa Yoma näyttely tietää tulevaisuuden ja saa katseet kahta soturit Athena kuvia heidän kohtalonsa: Shion tulee ylipappi, mutta sielu Pegasus on uudelleensyntynyt on nuori mies, joka tulee pyörätuolilla. Yoma sanoo, että ritari 1900 Pegasus, Seiya, joiden jälkeen monet taistelut tulevat kapinoimaan jumalia ja Olympus. Halu Yoma on vääristää historiaa tulevaisuuden poistaa seuraavaksi ylipappi ja ennakointi ristiriidassa jumalia aikansa kautta hänen poikansa TENMA. Paljas hänen suuri projekti, Yoma Shion hyökkäyksiä, turhaan yrittää puolustaa itseään Cristal Wall ja vaikka apua Pegasus, Oinas on voitettu, ja loukkuun Marvelous huoneessa. Ennen kuin hän ehti lyödä TENMA Yoma, kolmiulotteinen ovi avautuu uudelleen ja tulee ulos Aspros Gemini, joka on myös pelastettu ja Dohko Siihonin. Golden Knight pyytää TENMA jatkaa, koska se on halukas sulkemaan ensimmäisen persoonan tilejä haamu Mephistopheles.

Jaa se!