Kadonnut Canvas: Luku 205 - Spoiler

Cheshire johtama Athena lähialueilla sisäänkäynnin Kadonnut Canvas, pelkää, että jumalatar haluaa hänet pois. Sasha rauhoittaa häntä sanomalla, että hän päätti mennä siihen pisteeseen linnoituksen vapauttaa toverinsa. Itse asiassa, merestä ja pilvet, ilmestyy Ark of Hope, kuljettaa armeija Sanctuary vielä valtion jäykistyminen. Jumalatar sanoo Cheshire, että hänen sotureita oli rikkonut lain määräämät Aaron ehtona päästä hänen linnoitusta, tai luopua tunteita menneisyydestä. Yato, Yuzuriha ja muut antaa itsensä vaikuttaa itseesi äänet heidän läheisiään, ja käänsi silmänsä takaisin, heistä tuli kivi. Kuitenkin vahva Armor Jumalan ja sen newfound valtuuksia, Sasha on vihdoin murtaa kirous. Hänen maailmankaikkeus enfolds koko veneen ja yhdellä kosketuksella voi depietrificare Yato ja kaikki muut. Iloinen hänen jumalatar yllään pyhän panssarin, Yato kannustaa hänen luokkatoverinsa johtaa ratkaisevan hyökkäyksen Aaronia, Sasha jarrut heti, mutta innostustaan, pyytää kaikkia lähteä ja palata rauhallista elämää. Unicorn uskotaan, että jumalatar ne kaikki tuntevat olevansa heikkoja, vaan sanoo, että Athene on jo pyytänyt liian paljon heitä ja haluat jatkaa vain TENMA, vain hänen kanssaan, voi haitata tavoitteita ja suunnitelmia tuonelan. At Sasha on tarpeeksi tietää, että hänen rakas armeija on turvallista ja edelleen elää rauhassa maan päällä. Samalla Shion edelleen kiivetä temppelit pahan ja sijaitsee polku, joka johtaa palatsiin Neptunus. Harhaanjohtavaa sumu, ei ole tietoinen läsnäolo Yoma. Haamu Oinas kutsuu pois tieltä eikä pilaa hänen suunnitelmansa pyhään sotaan, vaan puolustaa Siihonin TENMA mukana yllään jumalallista haarniskaa Pegasus, on päättänyt lopettaa käsitellä Mephisto vanhemman.

Jaa se!