Luku 204
Kuitenkin Side


Nähtyään epätoivoinen ratkaisunsa Rhadamanthys viimeinen luku, kohtaus siirtyy Cait Sith ja Sasha. Ystävällinen haamu Cheshire, kun hän jäi kiinni ja hän vannoi epäilyjä Yoma, päätti hyödyntää tilanteen ja tappaa Athena, joka on tajuton ja ilman voimiaan. Mutta juuri silloin vaikutukset tuhoaminen kuvan he osoittavat Aaronin: Sasha toipuu hänen jumalallisia voimia, yhdessä hänen koko pään hiukset. Tässä vaiheessa luku kääntää katseen takaisin laboratorioon, jossa huomaamme, että Pandora tunnustautuu mitä jää jäljelle Rhadamanthys tunteitaan. Mutta Aaron ei aio anteeksi mitä tehtiin sen entinen General ja haluaa antaa hänelle ikuisen kirouksen, eikä mitään tunnontuskia, kun Pandora näyttää valmis jakamaan heidän kohtalonsa. Ennen isku on heitetty, Wyvern, viimeisen spasmi elämän vastustaa hyökkäyksen ja johtaa Pandora pelastaa naisen elämää samoin kuin on tärkeää Infernal armeija oli henkilökohtaisesti rakas Spectre. Pandora, elvytettiin jälkeen hehkussa laukausta maan päällä, se on lannistunut olla rauhassa uudelleen, mutta nimissä uhrata ja kiivaus Rhadamanthys haluavat luottaa siihen, että hän palaa nähdä maailman värit.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print