Kadonnut Canvas: Luku 203 - Spoiler

Aaron tyytyväinen vankkumatonta päättäväisyyttä Rhadamanthys saapui ajoissa pelastamaan Pandora päässä hyökkäys poika. Reinkarnaatio tuonelan tunnetaan haamu sydämen, mutta ei jumalallisen toimivallan ja siten myös yrittää estää. Olettaen, että itsepäisyys oman Rhadamanthys on yhtä suuri suru, Aaron piirtää risti maalaus hänen alaisuudessaan, ja, heti, kehon jo kokeillut Giant iIfernale leikataan kahteen osaan. Kaikesta huolimatta Rhadamanthys väittää hänen ainoa syy elää, että on palvella jumalaa alamaailmaa, ja tässä tapauksessa poistaa Aaron, huijari, joka leikittelee toimivalta Hades. Pandora rukoilla haamu luopumisen taistelu, kun Aaron, kun vaikuttunut kiihkeys on vihollinen, ei ole pelkoa. Hylkääminen kovalla äänellä Pelastus josta taiteilija väittää olevansa siirtotie, Wyvern sanoo, että se taistelee jälleen ensi Pyhän sodan Spectre tuonelan, sitten käynnistää epätoivoinen hyökkäys että yllättäen joutuu maalaus, jonka he olivat sinetöitiin toimivalta Athena.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print