Kadonnut Canvas: Luku 202 - Spoiler


Aaron edelleen maalata hänen laboratoriossa ja samalla, tarkkailla tapahtumia temppeleissä Salvation. Miettiessäni taistelua Regulus ja Rhadamanthys, saa vieraakseen Pandora, päätti poistaa lapsi herättää jumala. Tarjous sanoja pällistellen Pandora yrittää tuhota maalausten Aaron, mutta hänen hyökkäykset ovat hyödyttömiä. Taidemaalari kertoo, että se ei ole pelkkä harrastus, mutta maalaukset ovat tottuneet ilmaisemaan todellisen sävy sielut, jotka ovat ikään ja lahjoittaa ne Pelastusarmeijalle, joka niinkuin Jumala Hades voisi tehdä. Vastenmielisyyttä ylimielisyys Aaronin Pandora pyrkii puukottaa kurkkuun hänen Trident. Nuori mies ei tarvitse tehdä mitään jos et katso silmiin vastustajansa. Pandora noudattaa puhtaus silmissä Aaron ja katoaa loputon suru, joka loistaa heille. Aaron tunnustaa, että hän ei voi tuntea surua niin laajoja ja voi ampua sitä alas. Se sanoi, tarttuu häntä niskasta ja väkivaltaisesti paiskautuminen portaikko. Ennen hän voisi päästä maahan, on mennyt Rhadamanthys, juuri saapunut paikalle. Jättiläinen Underworld, mutta ilman sydäntä, on valmis päästä eroon Aaron herätä Herraansa Hades.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print