Luku 201
Joku Look

Viimeisimmät välillä Rhadamanthys ja Regulus. Wyvern onnittelee nuori leijona yhtiölle juuri päättynyt, onnistui lopulta ansiosta osuma että aluksi oli oppinut isältään. Regulus, ennen lähtöä sen väliaikainen muoto, on samankaltaisuus itsensä ja Divine Dragon: molemmat hajamielinen väärä yhteys, niin innokas löytämään ne, jotka sitä etsivät. Hetkeä myöhemmin tulee Shion oppii, että tapahtumia ja suree kuolemaa nuoren toveri. Mutta ei ole aikaa hänen kipunsa: Rhadamanthys näyttää olevan vielä elossa! Mutta sen sijaan liittyä taisteluun Oinas, joten kärpäset löytää ne etsivät koko ikäni. Samalla Pandora lähestyy Aaron ..

Suora lataus - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print