Luku 200
Vuoropuhelu maapallon

Kaksisataa luvuissa, suosionosoitukset täynnä ihailua Kadonnut Canvas ja sen suuri kirjailija Shiori Teshirogi. Juhlimme tämän tärkeän virstanpylvään faneille Saint Seiya lisäämällä monista bonus painos, työ lahjakkaita fanartist X-Color .

Mutta Mennään tarina!

Rhadamanthys panssari tuntumaan hahmo Leijonan Regulus, joka jää tuijottamaan etäisyyteen kohti kotiinsa. Yllättynyt kohtaus, haluaa sulkea kysymykseen heti, mutta Regulus, eteeristä, vaikeasti ja on kevyt kuin henkäys tuulen.

Master of korkeampaan tietoisuuteen, iskee ytimeen Rhadamanthys väittää viimein ovat ymmärtäneet, mitä hänen isänsä Ilias ja edellyttää vuoropuhelua maapallon. Regulus on itse asiassa kuollut, vaan hän haluaa yhdistyä maa vasta voitettuaan vastustajansa Lightning Bolt.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print