Luku 197
New Star

Rhadamanthys pilkkaa Ilias ihmiset haluavat taistella huolimatta hänen ruumiinsa oli testattu rajoittaa, koska tauti ja Ilias sanoi, jatkamaan hänen puheessaan Rasgado, että hänen tähtensä oli jo kuollut ja siksi pysty loistamaan. Nähdessään poikansa ryntäsi hänen ymmärtää, että Regulus on tähti syntynyt pois hänestä. Rhadamanthys mutta ei aio lopettaa, vaikka se joutuu avuton isä ja poika, mutta Ilias, ilahdutti hänen loppiainen, selitti, että määräyksen Wyvern Heavenly määräsi, että Regulus jatkossakin elää. Haamu on valmis uhmaamaan sanoja Elias yrittää Goren kanssa Lion ja hänen poikansa, mutta hänen hyökkäyksensä kanssa Ilias jäähyväiset taukoja torvi, joka olisi leikata Regulus, karkasi, ja pois metsäpalojen. Syyt Ilias vahingoista Rhadamanthys mielestä näyttää luopua tämän tehtävän. Kun muistaa, Regulus Rhadamanthys kertoo, että hän varautunut tähän taistella jatkuvasti reliving sinä päivänä ja että vaikka Wyvern oli nyt ylittänyt ihmisen, se olisi vielä ohi.

Suora Donwload - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print