Lost Canvas: Luku 196 - Spoileri

Zelos Frog ja sotilaiden Hades saapuu intiaanikylä, mutta he pitävät autio, vain Ilias odottamassa heitä. Kun joutua sanoja pilkkaa naurettavaa vastustaja, Leo muistuttaa, että kaikki elävät olennot ovat osa elämän kiertokulkua ja että haamu flaunting niiden kuolemattomuuden, he yrittävät rikkoa luonnon tasapainoa asioita. Häiriöttömät, Ilias tuhoaa hänen ensimmäinen vastustaja, mutta hänen takanaan, tulee Rhadamanthys. Jättiläinen Underworld on valmis nopeasti tappamaan aikuisen Golden Knight, mutta se estää Wyvern puuttua syklin elämän. Etäisyys kylästä, Rasgado, laittaa panssarin Taurus ja Regulus käsi on johtava siviilejä paikka turvassa murhanhimoinen aikomukset Spectre. Regulus herää ja kysyy, mistä härkä on yli isänsä. Rasgado vastasi, että hän oli saanut siitä Ilias tehtävä, jotta kaikki turvallisia ja että lyhyet, Lion seuraisi heitä. From vesistön näyttää Valentino ARPA pakottaa härkä taistelu, mutta Regulus etu palata etsimään isäänsä. Saavutettuaan kylä, joka sijaitsee maassa ja verenvuoto Ilias päällään jalka on ylimielinen ja voitonriemuinen Rhadamanthys.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print