Luku 193: Path To Follow

TENMA viipyy temppelin ulkopuolella, ja saavutetaan Pandora: vain neljä tuntia loppuun Kadonnut kangas. Tumma Lady vastakkain Aaron Temne raudan ja tunnustaa aikomuksestaan ​​tappaa hänet. TENMA, iski sanat Pandora, pohtii suuria kysymyksiä ihmisyydestä vapaata tahtoa ja päämäärä. Yoma on nähnyt emotionaalinen turvallinen ja onnellinen kaikkia toimia pelin ansiosta, ja hän vahvisti aikeensa, mutta myös vuotanut jättäen tunteita hän oli jo Lähettiläs Athena. Mutta se ei ole tyytyväinen, se alkaa Temple of Saturn jossa hän jäi Rhadamnthys ja Regulus. Wyvern Divine ja Leone Young upeat aloittaa tappelun.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print