Kadonnut Canvas: Luku 192 - Spoiler

TENMA yrittää saada takaisin energiaa yrittää soittaa hänelle hänen sielunsa. Body, Spirit ja Armor on tulossa juttu: haarniskansa kehittyy edelleen. Peli sanoo, että se on jumalainen Armor, toinen vain legendaarinen panssarin Kamui, pyhä vestoinnit, jotka kattavat kahdentoista jumalat. Peli kertoo, että hänen todellinen päämäärä oli saada Jumalan Cloth Pegasus TENMA, yllään kankaalla voimakas, voi helposti päästä voitolle äiti. Dying, muistot ovat paljastuu Game TENMA: Aiemmin hän oli sanansaattajana Athena. Aivan kanssa Owl, jumalatar sodan heijastuu valinta ruumiillistumaan nainen tukemaan sotaa Hades. Pöllö suositella näin, koska pelkäävät, että hänen vaimonsa voisi löytää suojattomaksi voimakas vihollinen. Athena sanoi, että hän olisi vieressä Knight Pegasoksen, joka ennen kaikkea ei pitäisi aliarvioida mahdollisuuksia ihmisen kunnossa. Määräytyy hinnalla millä hyvänsä palvelemaan rakastettunsa jumaluus, Pöllö päätti reinkarnoitua hänet ihmisenä, pitää silmällä Pegasus, tärkeintä estämiseksi eksy soturi Athena siteitä jumalatar, ja tietenkin jatkaa läheisesti auttamaan sinua. Nyt lopussa, Match kertoo TENMA olevan kunnia saada hänet äiti ja pahoittelee Athenea se ei pysy koko lupaus, jättäen hänet yksin ennen viimeistä taistelua. TENMA, mukaan lukien tilanne, nousee ylös ja menee palatsiin Pluto, tietää, että hänen ainoa vaihtoehto on täydellinen polku jäljittää hänen kohtalon.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print