Yuzuriha Gaiden

Yuzuriha Gaiden

Noudattaminen jano laatu ja määrä faneja, saavutetaan erittäin hyvä Teshirogi Shiori Gaiden Kadonnut Canvas, omistettu merkki Yuzuriha Crane.

Pääkirjoitus riveissä vuonna vastaavana ajanjaksona julkistamista luvuista ovat osa tankōbon 18 , mutta kronologisesti, tapahtumia kuvataan tapahtuu suunnilleen samaan aikaan, että se oli ensimmäinen tapaaminen TENMA ja Dohko Italiassa. Tarina tapahtuu Jamir, ja on sydämen ja suhde Yuzuriha Tokusa, hänen veljensä, ja valinta Silver Saint taisteli välillä vaarallisen elämän soturi ja jatkoa perinteen Muriana vuonna sukupuuttoon. He osallistuvat tapahtumiin, kuten kaksi muuta tärkeää merkkiä Hakurei patriarkan rodun Muriana Jamir, ja Shion, kaveri koulutus Yuzuriha ja nyt Knight of Golden Ram. Beyond päätarinan sisäänpäin, on merkittävää hyötyä kehityksestä tulevien tapahtumien Sagan tärkein hukassa Canvas, vahingollinen asettaa meidät itse asiassa tähden oman ja luultavasti tulemme näkemään jälleen. Mutta miksi kertoa enemmän, nauti ensimmäinen luku! Hyvä kirja ja hyvä lataus!

Gaiden 01: Yuzuriha

Lue online

Mirror 1 - Mirror 2 - eMule - Torrent

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print