Capítol 3

Aquell que transcendeix la humanitat

nul

Capítol 73 totals

Sota la mirada d'Aspros, sobrepellís es col · loca en el cos de Chris, el sobrepellís Ketus Estrella Del Cel decadent!

Aspros entén bé que el desig de Chris en la seva esquena no era només això, sinó que un segell pel seu pare en un intent de frenar la mala estrella, segell ara trencat per Earheart.

Mentre Ursula riu feliç de veure el sobrepellís tan desitjada, Chris Aspros ataca amb un potent raig d'aigua. El cavaller no pot comprendre la transformació de la nena, patint el cop, però també sentint alguna cosa.

Wipeout Aspros, Ursula convoca a la seva germana, gaudint del seu poder i tractant de prendre les armes, però no només no es treu el sobrepellís, però fins i tot Chris, inconscient, atacant a la seva germana ofegant en una bombolla d'aigua.

Un cop al cap s'atura l'espectre; Aspros està decidit a no deixar que Chris en aquestes condicions. Recordant el seu desig de no fer mal a ningú, la culpa per ser tan mansament provisió d'una estrella i el mal, recordant el seu deure com un sant, diu que si es tracta de la matança. Dit això contraresta el nou llançament de Chris generant una galàxia en miniatura.

Però tot això era només una distracció per atacar Earheart, com Aspros s'ha adonat que ell és el control de la jove, que, de fet, actuar ara per protegir-lo.

Per contra, mentre que el jove per arribar a l'espectre, Aspros endevinar el que la nena està patint en no oposar-se a la possessió. Però impertorbable, Aspros es burla d'ella, dient que no cal cridar contra el destí, ¿per què no si és no és culpa de ningú pel que està fent, perquè és només vostè qui pot decidir què fer amb la seva vida.

Les paraules del cavaller són el centre, i la noia parla per primera vegada dient, entre llàgrimes, que no volia fer mal a ningú. Però quan va anar a càrrec dels seus sentiments, Aspros ataca de nou amb un cop al cap, alliberant del control de la mala estrella. I la seva promesa que ell salvarà mitjançant l'eliminació dels seus captors.

Earheart se sorprèn; Estrella del Cel El deteriorament és molt potent, i la seva missió era portar la crida del Hades Suprem perquè es desperti, i en contra de la destitució per si sola no és suficient. El fantasma llavors Aspros no entén com ho va fer.

El cavaller va somriure, explicant que és a través del cervell que la fórmula i el cosmos, i el pensament que, en ser capaç de controlar a través del tir llegendari diabòlica, pot fer-ho tot, per tal d'arribar a un nivell similar al d'un déu.

Earheart inclou; que actua sobre el cervell, Aspros em va fer el sord noia a la crida d'Hades, sent així capaç de salvar-la de la mala estrella. Entès això, Earheart creu regnant detenir un home amb tal poder abans que pugui fer més mal, per tant, mostra la seva sobrepellís, ho ataca amb la seva creu carmesí.

Però Aspros desviat fàcilment el cop amb una altra dimensió, que indica que un tret no funciona dues vegades contra un sant. I, decidit a portar a terme la seva promesa de Chris, ell ataca amb una poderosa explosió Galaxian destrueix tota la nau.

Quin serà l'estat d'Ursula i Earheart?

Be Sociable, Share!