Capítol 13
nul

Galaxian Wars

A Europa Central, l'Acadèmia Sant, una noia aconsegueix el seu taüt, amb l'obligació d'assistir i protegir a Atenea.
Mentrestant, a l'hospital de la llicenciatura, Shoko és despertat d'un profund somni que va durar tres dies, va rebre del seu pare feliç de veure-la sana i salva. Però, tot i sentir-se físicament bé, el que li afligeix ​​que està en el seu cor, perquè és allà on ell sap que la seva germana Kyoko no més.
A l'hospital, rep la visita de Saori i Mii, feliç de veure't de nou en vigor. Saori es disculpa pel succeït a Kyoko i revela la veritable raó que està donant lloc a les Guerres Galaxian; per revelar el mal dins del Santuari!
Això donarà lloc a una nova batalla, però Saori Shoko no vol la baralla, ell ja ha fet seva i perdut bastant, ara ell ha de viure simplement una vida normal com Kyoko hagués volgut per a ella.
Cap de tornada a la residència, Mii demana Saori si algunes de la seva decisió, amb la imminent batalla i la pèrdua de Kyoko i la desaparició de Katya, Shoko seria molt útil. Però Saori és segur, el sacrifici de la Kyoko va mostrar la veritable força dels homes, i és suficient per empènyer a lluitar per ells.
De sobte sentir els crits; Tatsumi és derrocat per una noia estranya. La noia és Ling Xiaoling, la saintia Ursa Minor, es va afanyar a ajudar a Athena. El jove no havia reconegut pel majordom de Tatsumi Atenea i es disculpa per l'atac, i després aparèixer en Saori demostrant ser conscients de la situació i ara no tenen per què témer, perquè ella va a protegir-la.
Mentre Xiaoling, tiri el Saori moral de parlar de les guerres Galaxian, Mii pregunta si el santuari no s'està treballant en contra d'ells i, de fet, Saga, el fals sacerdot, ha convocat dues de plata a la Tretzena.
Ells són Juan i Georg Escut de la Creu del Sud. Saga els parla de les guerres Galaxian, on el simple bronze han traït les regles del santuari per lluitar per motius personals. Però Saga entén que darrere d'aquest esdeveniment hi ha una conspiració ordida pel preuniversitari, dirigit per Saori Kido, la noia a la que tindrà la plata per investigar. Tots dos, però, dubten que una noia senzilla s'atreviria tant, però un nouvingut els adverteix; Saori Athena pretén ser i com a tal ha de ser castigat. Aquestes paraules provenen de Corona Borealis d'Katya, un saintia, presentat per Saga, pel que sap del cert qui és realment Athena.
Els va donar la tasca de matar la noia i tot el sant traïdors, Saga es retira a les seves habitacions, donant-li voltes a Saori i entendre així que, el sant i el drap de Sagitari estan tots connectats. És cert, ella és la deessa que tretze anys abans que ell es va escapar de les seves urpes, perquè de Aiolos. Però ara que s'ha posat de manifest està disposat a tractar amb ell, pel que pot convertir-se en el nou governant de la Terra!
Mentrestant, a l'hospital, Shoko surt a prendre l'aire, pensant en les paraules de Saori, el fet que ara hem de tornar a una vida normal. Però la noia se sent buit ara que ha perdut a la seva germana, perquè, cadutole el preciós penjoll que li havia donat Kyoko, no pot trobar la força per prendre-ho abans que caigui en un pou de registre. Però el seu rescat ve un tipus amb un drap a l'espatlla, que li dóna el penjoll d'adonar de l'important que és per a ella.
Shoko no ho sap encara, però és Seiya, Sant de Bronze de Pegàs!

Be Sociable, Share!