Capítol 12

Conclusió

nul


En la seva vila Saori percep que les coses estan empitjorant a l'Edèn, i ha tractat d'intervenir, però una veu ferma; Mayura és! Pel que sembla, els dos es van reunir i Mayura, confirmant que el despertar d'Eris és a prop, informa Saori, encara no és capaç de fer un bon ús dels seus poders, no ficar.
Mentrestant, el temple, el xoc entre Milo de Escorpió i Orion Rigel rep injeccions brillants de foc fatuo i Scarlet Needle!
Milo va felicitar a l'ex plata perquè, tot i rebre menys de 14 picades es troba encara en graus contrarestar-ho, però el següent, Antares, serà fatal!
Entre ells, però, es fica Shoko, decidit a salvar a la seva germana que encara creu en si mateix en un intent per retenir Eris.
Milo l'íntim de nou per allunyar-se, però davant la insistència de la nena, es fica Mii, demanant l'or cavaller a donar-li una oportunitat, perquè és la voluntat d'Atenea amfitrió salvació de l'esperit de la deessa.
Milo li pregunta com es pot conèixer la voluntat d'Atenea, rebent una resposta que són saintie i després, com els seus donzelles, sempre estic a prop, sorprenent a l'or que no creia en la seva existència. No obstant això, el resultat no canvia perquè Athena no hi és, i ara el temps s'acaba.
De sobte, una llum sobre aquests estralls, és el cosmos d'Athena parla a Milo demanant-li que esperi. Incredulitat general, Saori es materialitza prop de Shoko, es compromet a no donar-se per vençut fins que no ho farà i, dient això, els dos entrar al ventre a la recerca de Kyoko.
La van trobar a l'interior, encara conscient, però la felicitat és curta de Shoko. Eris, de fet, s'aferra a l'ànima de Kyoko definitivament va prendre possessió. No obstant això, la intervenció de la deessa Athena ha desestabilitzat, que ja no és capaç de romandre en aquest cos, molest, Eris tracta d'anar a la recerca d'un altre, per exemple, el de Shoko!
Kyoko, però, l'empresa, bloquejant l'ànima d'Eris ell i demanant Milo junts per destruir-los, mentre que ell encara és capaç de bloquejar. Un valor protestes Shoko, perquè la voluntat de la germana és clara, protegir sigui com sigui.
Incloent aquest, Milo llança el cop decisiu, destruint l'úter i el hurling Eris i Kyoko lluny en el cel.
Shoko és destruït, preguntant-se per què la seva germana ho ha volgut així. Milo al veure-la, li diu a entendre si el tindrem per sempre amb ell i arriba a la conclusió que Kyoko va ser un molt bon sant.
A la vila, Saori també va caure en llàgrimes per la pèrdua de Kyoko, però Mayura li recorda que cada sant està disposat a morir per complir el seu deure i, recordant els seus compromisos, suggereixen que aquesta és l'última vegada que ploro.
Uns dies més tard, un gel Saori convocar Tatsumi, ha arribat l'hora, el temps per recuperar el sant de tot el món, ara que les guerres comencen Galaxian ha arribat!

Be Sociable, Share!