Capítol 1
Cicatrius

nul

Capítol 71 totals

Un vaixell que s'aproxima un vaixell a alta mar, a bord hi ha dues persones, una nena espantada i el seu servent, dirigit a aquells que poden ajudar-los.

Al vaixell, de fet, està a l'espera de Aspros, Or Sant de Géminis, que immediatament els ofereix te a descansar. Per la boca del servent, Aspros s'assabenta que el jove anomenat Chris Walden, el més jove de la família de Walden pujar a la noblesa a causa del seu enorme riquesa. Els problemes per a la família van néixer quan l'oncle Chris ha desaparegut juntament amb la major part de la família. Arran d'això, la germana Ursula ha canviat amb el temps buscar l'ajuda de les forces del mal; Espectre d'Hades! Gràcies a ells ha assassinat al seu pare i va intentar el mateix amb la germana menor, amb la finalitat de prendre possessió dels béns de la família. El jove va aconseguir escapar i ara està demanant la protecció de la germana Santuari.

Aspros sentir tot amb calma, però no es compleix, el jove Chris, de fet, mai va obrir la boca i Aspros ha decidit no lluitar per ella fins que s'acaba de preguntar.

La seva resposta, però, es va aturar per un auge, un dels soldats de la nau anomenada Aspros perquè del no-res va sortir d'un vaixell pirata que ataca.

Els pirates són impulsats per Ursula en persona, que li envia a la recerca de la seva germana. Pirates xoquen amb el que aspiren els cavallers al vaixell, que estan derrotats i sense forces. Aspros, només vaig venir a, derrotar ràpidament, assenyalant que els pirates són capaços d'absorbir l'energia pel toc de la mà. Decidit a aprendre més, pujar a bord del vaixell pirata, cara a cara amb Ursula Walden.

Ursula admirava la força de la Knight tant per a ell oferir un lloc entre ella, però es nega Aspros: no a la venda per pocs diners i, per tant, la impulsa a mostrar el seu dimoni. Ursula somriu, encara més ganes de tenir-lo, anunciant que viure-Long Earheart Vampire Estrella del Cel ja hi és.

En aquest moment, et sents Aspros agafa la part posterior del coll, sentint la pèrdua d'energia. Sorprès, reconeix que l'Espectre, admirant la força, li pregunta cortesament si pot fer-se a una banda en la disputa familiar. Però Aspros ha, tindrà molts defectes, però sempre porta a terme una missió, i, dient això, s'obre l'Altra Dimensió, en un intent de desfer del Spectre. Earheart felicita de nou pel seu poder, però no serà derrotat tan fàcilment. De sobte, apareix una creu en el cel, esquinçant la dimensió fosca de Aspros, a continuació, deixeu anar les barres de llum dirigides a la nau, amb el Cavaller, que flueix cap a ella tractant desesperadament de salvar els ocupants.

Volta al vaixell pirata, Ursula riu per facilitar la sortida del Cavaliere. Però Earheart adverteix, perquè un cavaller d'or no pot ser derrotat tan fàcilment. Ursula no va escoltar a ell, recordant el seu pacte que l'ajudarà a agafar el llegat de Walden i no només això.

Mentrestant, a la riba, Aspros va aconseguir escapar, portant amb si el jove Chris. I mentre vostè sincer en la seva condició, Aspros descobreix el seu secret; la noia és tonta!

Be Sociable, Share!