Capítol 11

nul

Estrella Traïdor

Lligui of Ruin, el més fort entre les dríades, destaca en Escorpió Milo, cavaller d'or. Decidit a no deixar que arribin a l'úter de la mare, va menjar ho ataca amb el seu milió d'odi, atrapant el cavaller en un embolic de esbarzers.

Milo es burla del poder de la Driada, cosa que no és dir molt, però Lligui no es mou, és, de fet, durant cinc anys d'espera per venjar-se d'escorpí, ja que impedeix la reactivació d'Eris.

Milo s'adona que ella és la vella dona que va deixar de fa cinc anys, preguntant com rejovenir. Lligui respondre que era el mal al món per nodrir i enfortir, i gràcies a l'energia de la mare Eris es farà més fort, juntament amb els altres dríades, que prendrà el lloc dels homes els va negar en el moment del mite d'Atenea.

Però Milo es riu de nou, dient que tot i que suposa per ser superior, es va menjar només portat per la seva ambició de poder. Lligui, assetjat, el va atacar una altra vegada, però Milo es desfà d'esbarzers, dient que ell també s'ha enfortit en aquests cinc anys, i el colpeja amb el seu Scarlett Needle, Antares molt aviat!

En altres llocs, Shoko i Mii senten una explosió de cosmos, i Shoko cada vegada més preocupats per la vida de la seva germana.

Mentrestant, l'úter d'Eris, va arribar Lligui, morir, tractant de reunir més energia d'Eris, però ferm de Rigel, el fantasma no vol debilitar encara fet que la mare i la incineració amb flames blaves, sorprenent Milo acaba de passar.

El cavaller és el rostre familiar de Rigel, i després ho reconeix com el vell cavaller de plata d'Orió, de la qual es deia que la força era equivalent a la d'un cavaller d'or.

Milo se sorprèn que ell també ha sucumbit als enganys d'Eris, però Rigel no està impressionat, ell està allà per una raó personal i no permet en si influir per ningú. Un cop dit això, ell llança el seu Ignis Fatus, de flames blaves que impedeixen Milo a passar, flames Rigel està llest per scagliargli si t'atreveixes a vaga en contra d'Eris.

Aquí, Milo s'adona de la veritable intenció de l'ex Sant; Rigel no vol protegir Eris, però el seu cos, Convidat!

Però Milo no li importa, ell està disposat a fer sacrificis per reduir el mal representat per Eris, i no s'aturarà fins i tot davant de Rigel.

Davant els ulls de Shoko, només s'havien fet, està a punt de començar una nova batalla entre cavallers, qui guanyarà?

Be Sociable, Share!