Capítol 2

La Evil Sword of Betrayal

nul
Algú es mou al barri de Shinjuku, a la recerca d'algú; seu rei.

A l'estació, Aiolia i Shura xoquen trets de rajos de plasma i Excalibur, sorprenent als pobres Yoshino.

El dos d'or continua colpejant un a l'altre sense tabús, amb Shura que demana Aiolia just on ell vol anar, els joves Leo respostes que aniran a la part inferior, el que va obligar Shura a participar en una guerra dels Mil Dies!

Però l'espatlla del mussol oracle Shura deté ell, de fet, no és que Aiolia amb l'espadatxí ha d'enfrontar, però el veritable enemic és al districte de Shinjuku.

Shura entén i demana Aiolia fins que es va fer evident, Aiolia, amb aspecte ombrívol, diu que té fins a la mitjanit. Després Shura li demana posposar la seva lluita, jurant sobre Athena que tornarà a enfrontar-s'hi. Però el lleó no és suficient, es tracta del seu germà Aioros que han de jurar, només llavors confiar en ell. Assenteix Shura i jura en la memòria de Sagitari i després diuen adéu armadura vegada mitted.

Mentre es retira, Shura demana el mussol si Aiolia almenys pot dir la veritat. Però el mussol contesta que ella és un oracle d'Atenea i com a tal ha de romandre en secret.

L'acoblament amb el districte, Shura és rebut pel nouvingut, que defineix "el seu rei." Shura se sorprèn i s'insisteix que no és el rei de ningú demanant la identitat de l'home. L'home insisteix a cridar rei, demanant disculpes pel fet de tenir una vegada que ho va trair, perquè ell és Lancelot, el que empunya l'espasa del traïdor Arondight, que una vegada va ser utilitzat per matar els cavallers de la taula rodona!

Lancelot arriba a dir que ara és un gladiador sense un mestre, amb l'únic propòsit d'enfortir la seva espasa sagrada, i només pot fer-ho mitjançant la ruptura altres espases sagrades, fins que seguirà sent un; ella.

Shura entendre on l'home vol anar, i es presenta com un cavaller d'Athena de nou i amb armadura, es prepara per rebre el repte d'antic guerrer.

Lancelot somriu, feliç de ser capaç d'iniciar la guerra, però Shura insisteix que ell és un sant, de manera que només lluita en nom de la pau.

Be Sociable, Share!