Capítol Bono va sortir per celebrar el llançament de la pròxima pel · lícula en CGI Llegenda del Santuari, aquestes vuit pàgines anticipen la propera ronda dels capítols del Next Dimension prevista per al final de l'estiu

Capítol Bono

nul

El jurament de la deessa

Fins i tot la casa XIII, Saori, acompanyat per Shijima, pensa en les moltes vegades en què els cinc protagonistes van salvar la vida. Com en el moment del segrest de Damian Raven, Seiya quan es va llançar des d'un penya-segat amb ella per salvar-la, que apareix com un estel fugaç. No només això, moltes vegades els seus cavallers que van arriscar les seves vides per salvar-la, i Saori ho sap.

En aquest moment, Shijima es va sorprendre, tenir una visió de Saori, aquí encara era un nen, adult i armadura. Saori però no en pes, i més decidit que mai, diu que ara ella salvarà els seus cavallers!

Be Sociable, Share!