Capítol 4
Brothers

nul

Capítol 70 totals

Deuteros, recobert d'or armadura de Bessons, percep l'immens poder i, gràcies a ella, se les arregla per destruir l'arma Kakalo!

Tothom està sorprès per Degel a un Ema reviscut, però l'únic que no es preocupa per aquest incident és Aspros, que encara observa tot des de lluny. Perquè sap que ara el joc serà difícil, ja que el Genro Mao Ken que s'ha ocupat comencen a tenir un impacte real.

De fet, l'aspecte de Kakalo enfosqueix i el seu cos arriba una nova energia. Res intimidat per la pèrdua de l'arma, Kakalo agafa el que queda d'ell i el tira contra Deuteros, que rep una nova força interior. Llavors, abans que pugui aixecar-se, Kakalo les caigudes en tractar d'enfonsar l'arma en el seu cos. Deuteros, impressionat, ja saps el que li va passar a Kakalo que comença als caps i la salvació del germà perdut tonteries. Després, en amok, Kakalo desferma tot el poder de les flames d'Ares, escombrant tot al seu voltant.

L'estadi va esclatar en flames, entre les quals es destaca a Ema maltractada. El Berserker escoltar la seva xerrada germà per recollir caps, per salvar-se a si mateix i el seu germà, tal com ho havien fet en el seu passat. Llavors ell ho veu, Kakalo destruir tota la sorra sense cap Berserker, a la recerca d'un cap pot prendre. Ema tracta de raonar amb ell, dient-li que ell és allà sa i estalvi, però Kakalo no ho reconeix, veient en ell només un cap pot prendre.

Deuteros estalvia Ema passat, que li pregunta per què, un enemic que va fer. Deuteros però, li adverteix sobre Kakalo; el seu germà, de fet, no és en si mateix, però va ser víctima d'un tret que esclavitza permesa fins que té el cap als peus.

Ema es burla d'ell, si es tracta d'un cap que ha de salvar el seu germà donarà el seu silenci! Deuteros se sorprèn i li pregunta per què Ema segueix sent l'ombra del seu germà. Però Ema es burla d'ell una altra vegada, ell no és ni llum ni ombra, deu només la vida del seu germà i ara pagarà el deute.

En aquest moment, Kakalo apareix darrere del seu germà i ho va copejar al pit, però Ema és tranquil, i reafirmant el concepte de un'allibito Deuteros, és decapitat davant seu.

Un cap va ser presa i el Genro trenca sota els crits de dolor de Kakalo, que aconsegueix haver eliminat el seu germà.

Entre llàgrimes de sang, Kakalo aborda Deuteros, revelant que era el seu germà Aspros per trencar el segell que els va empresonar i fer-lo funcionar com un titella per prendre la vida d'Ema. Ara ell vol venjança, començant pel Cavaller enfront d'ell!

Però Deuteros no deixar-se intimidar, i va decidir deixar de ser una ombra, contrasta el Berserker amb una poderosa explosió Galaxian!

Encara en el vaixell, Aspros assenyala el final de la Berserker, i ha assenyalat que encara no està en condicions de fer el millor ús Evil Strike.

En aquest moment, l'armadura de Bessons apareix enfront d'ell transportades per Degel, qui va informar de la victòria Deuteros que després va trencar la dimensió en què van ser empresonats i li va demanar de portar de tornada l'armadura, que Degel va fer després de la ressonància amb la la seva armadura.

Aspros, en absolut intimidat, és sorprenent que Degel sap el seu germà, preguntant-li si ell és una bona persona. Degel respondre afirmativament, afegint que tot i així com ell és en realitat molt diferent. Llavors el saluda dient-li que una vegada que va tornar de la seva missió es donarà a conèixer el successor del gran sacerdot, li desitgen bona sort. Un cop dit això desapareix, deixant Aspros somriure dintre seu.

Sorra, 1 Deuteros cansat, s'observa dos cranis a terra costat de l'altra, quan Degel s'apropa el que li informava que havia fet el que ell va demanar, subratllant, però, que seria per a ella una armadura com triat per si mateix. Però Deuteros sosté que l'armadura es va confiar al seu germà i que ell encara no ha abandonat, preguntant en el seu cor, que ara serà el camí que s'ha de prendre.

Be Sociable, Share!