Capítol 10

nul

Golden Warrior

Al cel de la nit, Mayura observa dues estrelles de distància, la realització de la seva direcció; el Jardí de l'Edèn. La dona sap que lloc mític és i el que s'amaga i es pregunta si els vents del destí està canviant.

Mentrestant, Shoko es desperta en una fosca cova bloquejada per molts fils de seda. Confosa, ella tracta d'escapar, però ferma d'un home, és Phonos assassinat Driada. Phonos l'informa de la seva presó sota el palau d'Eris i estar interessat en ella, ja que un cop utilitzat per albergar l'esperit de la seva mare.

Shoko, molest per ell, intenta colpejar amb Phonos que se sorprenen que encara es pot moure dins del seu Paralyse Seda, en el cas que és gràcies a la protecció de la tela. Però la reactivació de la tècnica, la tela està danyat i Shoko comença a sentir feble. Aprofitant això, Phonos el gust, anticipant el moment en què ell està menjant ara prop d'ella, perquè això és el que vols fer, menjar Shoko!

Una llum daurada ho deté; Scorpio Milo es va córrer en ajuda de Shoko!

Milo se sorprèn en descobrir que hi ha un Saintia, va ser traslladat d'urgència en seguir un rastre de pensament còsmic que el portaria per Eris, no un Saintia. Phonos ho reconeix, és l'home que fa cinc anys va impedir que el renaixement de la seva mare, Eris, i també Shoko ho recorden com l'home que la va salvar amb la seva germana.

M'alegro de venjar potersene, Phonos ho ataca, però Milo bloqueja l'atac amb un sol dit, presentant el seu Scarlet Needle, que afecta els centres nerviosos contractants dolor insuportable. Phonos començar a acusar, però no té cap intenció de rendir-se, i ataca amb la seva desesperada Bite! Però Milo contrasta eliminar fàcilment l'atac amb picades posteriors.

S'ha eliminat l'enemic, Milo es prepara per anar-se'n, però Shoko li demana que la porti amb ell per salvar la seva germana. Milo, per contra, l'íntim s'anés, perquè ell està allà en una missió, una missió amb l'objectiu d'eliminar els obstacles Eris i no vull!

En el temple, Lligui l'energia s'acumula d'Eris, quan un home és donar a conèixer la derrota Phonos a mans d'un sant d'or. Lligui no està sorprès per això, però reacciona amb ira quan l'home es mostra preocupat per la fortalesa dels Cavallers d'or. Lligui pel reprèn la seva Sant Esperit, l'ex Rigel en Orion Silver Santa! Cavaller en l'experiència d'un romanent d'ell, i després a l'esquerra per prendre la cura de l'or.

Encara en el cau, Shoko celebra també Mii, ella també va anar a ajudar, però en lloc de Miis, Shoko no volia sortir d'aquest lloc, però volen seguir el Cavaller d'Or preocupats perquè això podria portar a complir plenament la seva missió , matant així a la seva germana!

Mentrestant, al temple, Milo ha arribat finalment, saludat per Lligui, qui guanyarà entre els dos?

Be Sociable, Share!