Capítol 3
Llàgrimes

nul

Capítol 69 totals

Sota els ulls de tots, Kakalo, germà d'Ema, torna a la vida en un remolí de lava, el que va deslligar la felicitat del seu germà menor, és clar, amb el seu germà al seu costat, tindrà fàcil raó dels Cavallers.

Però passa una cosa inesperada; Kakalo realitza un germà traïció Ema!

Kakalo ho va fer per castigar per haver estat derrotat per un cavaller, un germà meravellós a la vida que mai havia vist actuar així. De la mateixa manera, Kakalo deslliga les seves flames i la seva arma colpejar els altres fantasmes del Berserker fins que apunti als Cavallers.

Deuteros es veu afectada per l'actitud del Berserker, no entén per què ell va colpejar al seu germà, el seu germà que creia molt en ell. Revisió de si mateix en aquests esdeveniments, Deuteros no està llest en esquivar l'arma de foc de Kakalo, que es posa davant d'ell.

Degel intervindria per rescatar-la, però Ema les grades. I quan el cavaller li pregunta per què segueix protegint al seu germà malgrat el que ha passat, Ema respon que encara deu la vida i que mai deixarà de seguir.

Mentrestant Kakalo, davant Deuteros, admira la força de voluntat, citant el fet que ell va viure com una ombra fins llavors i ara erga a la batalla malgrat ser sense armadura.

Deuteros respon que no li importa si no té armadura, agradar al Berserker que diu que a partir d'ara parlarà només els atacs més forts i amb la seva predatoris Renta!

Un riu de lava afecta a tots, fins i tot a Ema, de nou va culpar al seu germà per haver estat copejat encara.

Degel s'afanya a l'ajuda de Deuteros més vulnerables i sense armadura, creant una barrera de gel. Però la lava és massa fort fins i tot per al gel Degel preguntant per què encara no han pogut rescatat del Santuari. De sobte va comprendre: és Aspros que ha separat tota la sorra amb el que en una altra dimensió, de manera que només per enfrontar el poderós Kakalo.

Aspros, encara al vaixell, va confirmar les paraules de Degel, havent transportat tota la sorra a l'Altra Dimensió. I no només va aprendre prohibida sense el Genro Mao Ken, ho va usar en Kakalo, curiós de la seva eficàcia en un fantasma com ell.

En aquest moment, Aspros veu l'armadura de llum Gemini al seu costat, és la part bona del casc que plora per Deuteros. Aspros inclou, revelant que no és cert que no prova res pel seu germà, però el seu propòsit és més gran i important com per deixar-la passar. De sobte, però, una llum més forta s'irradia des del pit.

Sorra, Degel sent ressonar la seva armadura, a continuació, sorprès, en veure tota l'armadura de Bessons entrar a la sorra aconseguint guanyar les dimensions a causa de la ressonància amb l'armadura d'Aquari.

Llavors, per a la seva sorpresa, l'armadura es col · loca sobre una Deuteros confirmant els ulls de Degel com digne de ser un Cavaller d'Or!

Aspros, observant tot des de lluny, no està sorprès, l'armadura ha actuat pel seu desig de rescatar al seu germà, però per Aspros no és un problema, de fet, és l'última peça del seu pla.

Deuteros reconeix l'armadura que portava que admirava al seu germà i ara, gràcies a ella, es troba allunyat d'abans Kakalo trencar l'arma d'un sol cop!

I "Aquesta és la força de Deuteros protegit per l'armadura d'Oro, però Kakalo està sempre sota la influència de Genro i no s'aturarà fins a la seva mort o el seu enemic; com posar fi al conflicte?

Be Sociable, Share!