Capítol 9

Un cor que es nega a renunciar!

nul

Ajuda fort de la seva germana, Shoko ataca Eris, però la seva rematada no arriba a la deessa. De fet, com Saori i Mii Assenyalen, Shoko encara no és capaç de controlar els seus poders, i per tant no pot crear una tècnica. Eris es burla d'ella, colpejant, rient davant el fet que, fins i tot si pogués vaga només podria causar danys en el cos de la seva germana, no la seva ànima.
Però Shoko no es va donar per vençut i, rialzatasi i decidit a frustrar la seva destinació, tracta de colpejar de nou. La pilota encara no té força i Eris manté rient, amb l'argument que encara que la vaga, que deixarien sense prendre un Shoko.
El nou atac d'Eris, però, està bloquejat per Saori, decidit a no romandre de braços creuats. Segueix convençut que les emocions humanes contenen una gran força, Saori es determina que els defensi i, combinat amb Shoko, la va obligar a cridar de nou l'ajuda de la seva germana, ara que es va a donar suport a ella.
El nou atac, forta ajuda Kyoko també té l'efecte desitjat, i el tir va dret al signe de l'ànima d'Eris, que cau inconscient.
Sembla estar fet, i Shoko dirigeix ​​ia la seva germana, però a partir d'un fosc branques de vòrtex per recollir la deessa impendendo Saintia per prendre; es Lligui, van acudir al rescat de la seva mare!
Segons Lligui, Eris encara no està totalment desperta, així que va ser capaç de colpejar ell. Decidit a portar a casa al seu currículum, l'amenaça, però, Atenea, el crim d'haver ferit a la mare no quedarà sense càstig. Dit això, Lligui retira, però Shoko no està disposat a deixar a la seva germana una altra vegada i es llença a les branques abans que desapareguin el cel.
Saori i Mii s'espanten, Shoko va seguir Eris i va menjar al Jardí de l'Edèn i Saori sap el perillós que és per la nena encara no és capaç de controlar els seus poders. Decidit a salvar a ella com la seva saintia, Saori li agradaria aconseguir, però la parada de Mii. Ell sap que Saori s'ha debilitat en la lluita i que les guerres Galaxian són imminents, pel que s'ofereix a anar a recuperar Shoko, també com un remei per no ser capaç de fer qualsevol cosa. I ell jura per la seva vida que no deixarà!
Mentrestant, el Santuari, el gran sacerdot ha percebut el renaixement d'Eris i va decidir enviar a tres cavallers de argendo de patrulla al Jardí de l'Edèn per comprovar-ho. Però a la sala esclata Milo de Escorpió, va decidir fer-se càrrec de la missió després d'haver fracassat en la seva joventut per contrarestar el ressorgiment de la Deessa. El sacerdot està d'acord, i ara l'or cavaller es va dirigir al temple de la discòrdia, què passarà?

Be Sociable, Share!