Capítol 8

Analitza i Fòrum traducció en

nul

Meeting

Mii està decidit a enfrontar-se a qualsevol amenaça a Saori i ataca al nouvingut amb la seva puntada giratòria Àngel Splash! Però Emony ha evitat l'atac i revelant la seva fulla, l'armadura de Dryadi vermella com la sang, sembla Emony de malícia, i després atacar amb el seu esquema de malson!

Centenars de papallones envolten el cos del Mii, però no són les papallones, en realitat són Lobelia, flors que s'han arrelat en les seves energies prosciugandole cos. Mentre Mii comença a sentir els efectes del seu accident cerebrovascular, Emony burla d'ella confiés en Athena, una deessa tan febles pateixen de malsons. Això sacseja Mii, decidits a defensar Saori, que, encara que un dels seus punts febles, donant tot de si per protegir l'amor humà. Armat amb aquest coneixement, trencar el Emony atac i la colpeja amb el seu voràgine del cel!

Mentrestant, Jabu derrotar Toki i acabarà si no fos per la intervenció de la Saori que, acceptant el noi s'estava morint en els seus braços, es va disculpar pel patiment que va haver de suportar. Més tranquil · la, Toki s'apaga en els seus braços, mentre el seu cos s'extingeix en dotzenes de flors. Mii, que va ocórrer només diu que són flocs de neu, i que en el llenguatge de les flors significa esperança. Saori, de fet, que recorda els cent nens enviats pel seu avi per esdevenir un sant, i el fet que molts d'ells, incloent-hi els sofriments, no podia deixar d'aferrar a l'esperança, però a causa de les llavors d'Eris, fins i tot una petita debilitat poden aterrar a les mans com els pobres Toki i això no permet això!

Però una veu es burla de l'aire; Eris, desperta en el cos de Kyoko!

Eris Athena es burla de la seva debilitat, recordant quan se segella en la poma d'or a la mà confinar la galàxia. Però ara que està de tornada, anomenada època caòtica dels homes, a punt per dominar en les seves debilitats. Jabu intenta detenir-la, però és portat ràpidament per la deessa, que després fa el mateix amb Saori que, com encara no està totalment despert, no pot oposar-se al seu poder. Eris així que planeja fer-ne una presonera en el seu temple, consumint les seves energies, gràcies a la poma d'or.

Des del cel, però, es tracta com un meteor inesperat mà amiga; Shoko és, catapultar allà per Mayura qui percep el perill a Atenea! Shoko encara no ha completat el seu aprenentatge, però ara està de nou abans que la seva germana, propietat d'Eris que no reconeix. Però la reunió produeix fruits inesperats, el tòtem de Equuleus, de fet, entra en ressonància amb el cosmos Kyoko, que està despertant oposar Eris, sembla no del tot desperta.

Des del més profund de la seva ànima, Kyoko fa la seva germana per lluitar i, gràcies al cosmos, l'ajuda per primera vegada de portar l'armadura d'Equuleus!

Afeblit, Eris s'executa, mentre Kyoko segueix incitant a la germana que, la comprensió, promet protegir Athena!

Be Sociable, Share!