Capítol 7

Analitza i Diàlegs sobre el Fòrum
nul

Vici i la Virtut

Saori té un somni sobre les seves vides passades com Athena, que va regnar al santuari dels cavallers, però en aquest somni es fica Eris, el que suggereix que és inútil per advertir als éssers humans, ja que sempre estaran en conflicte, llavors pot ser que també gaudir de l'espectacle del Cel. Saori respon que ella sempre lluitarà al costat d'ells, però Eris es burla d'ella, perquè en realitat les mans estan gotejant amb la sang dels cavallers morts per ella.

Saori es desperta del malson, exhaust i reflexiu sobre la seva destinació.

En altres llocs, Shoko és encara captiva de les llavors del mal en flor gràcies als seus desitjos. Mayura, per detenir-la, la colpeja amb la seva tècnica Hisen Hajakuchôsen, amb el qual exorcitza el mal. Però, com a resultat del seu destí, Shoko encara pot acabar presa de la maldat del seu empresona en Bangôsenseki, una roca segell del mal.

Dins Shoko pateix, preguntant-se per què no poden tenir desitjos, aquí els cranis se saluden entre si, perquè ho reconeixen com un esperit maligne per als seus companys. Shoko hi és i, recordant el sacrifici de la seva germana, s'adona que el seu destí no està escrit, i ella ho farà. Amb aquests sentiments en el seu cor, escombra els mals esperits i es desfà de la roca.

Mayura la felicita per ser capaç d'utilitzar un del Cosmos, això es deu al fet que vol convertir a la convicció positiva, que pot donar als homes una gran potència. La inclusió d'aquest, fins i tot per Mayura Shoko pot revertir el seu propi destí i l'ajudarà a fer-ho!

Una vila Kido Saori Mii li importa qui veu molt cansat, demanant si és per als preparatius de les properes guerres Galaxian, però Saori no respon.

Fora de la petita Emony assenyala Saori, volent veure l'enemic jurat de la seva mare. No tenir en compte que un gran perill decideix passar el temps jugant una mica 'amb ella, gràcies a una llavor de maldat que està a punt de florir.

A l'entrada de la vila, Jabu va detenir un home que estava entrant, reconeixent com Toki, un dels centenars de nens que com ell van ser enviats a tot el món per convertir-se en cavallers. Jabu saluda feliç a veure i li va preguntar d'on havia tret l'armadura. Però Toki no va obtenir l'armadura, i ple d'odi per la Fundació perquè van patir converteix en la deessa Eris regenerats com el seu fantasma!

Jabu, llavors el va atacar per defensar-se, però Toki s'aixeca fàcilment, dient que havia obtingut un poder més gran que el d'un sant.

Mentrestant Emony vostè està gaudint de l'espectacle, quan darrere d'ell apareix Mii que el va descobrir. Emony no nerviosa de veure enfront d'una dama, però Mii mostra de les seves armes disposat a lluitar amb totes les seves forces!

Be Sociable, Share!