Capítol 6

Discussió en el Fòrum

nul

Seeds of Evil

Shoko es desperta, confós, en una cova, en companyia de Mirai i Shinato que presenten el seu mestre; Mayura.

Mayura era un sant, però per raons desconegudes, s'ha reduït a un vegetal en una cadira de rodes, sent capaç de parlar només a través del cosmos, utilitzant-la com un faisà.

Mayura Shoko li pregunta per què vol ser Santiago, i quan descobreix que és només per salvar la seva germana li adverteix sobre el poder del desig. Els pilots no segueixen els interessos personals, sinó el bé comú, en la majoria dels desitjos poden conduir a la cobdícia i la malícia a la mateixa, en la qual la noia està vinculat per la Deessa de la Discòrdia.

Mentrestant, en un temple, Lligui s'observa Kyoko, empresonat dins un gran arbre que espera el despertar d'Eris al seu interior.

La seva germana petita Emony les parades es queixen d'haver d'esperar a que el despertar de la mare abans d'entrar en acció. El seu germà Phonos està d'acord, proposant a tenir cura dels pilots van patir com un regal per al despertar de la mare. Però Lligui és d'una opinió diferent; Athena sap que està lluny de ser el santuari en aquell moment governat per un traïdor, i sap que aviat una guerra interna farà tremolar les files dels cavallers, i només llavors intervenir.

Coincidint amb això, els tres assisteixen a la florida de les llavors del mal des de l'arbre i en tot el món per generar nous conflictes.

Al santuari Milo Scorpion testimoni de la caiguda de les llavors en el món, i amb ell Aioria, i tots dos perceben el perill, però ells saben que no es poden moure sense una ordre del gran sacerdot que és difícil d'aconseguir.

Saori Mii i també veure la caiguda de llavors, la comprensió del que signifiquen. I Mii, a més d'aquesta preocupació, també va expressar la preocupació que la seva núvia Katya, que són impossibles de rastrejar.

Mentrestant, Shoko i els altres estan sopant, quan un d'aquests semi colpeja Shoko animació dels seus foscos desitjos de portar l'armadura de tenir el poder de salvar Kyoko. Mayura escolta i la deté, advertint-li que si ella tracta de corroir l'armadura sagrada amb la seva malícia, es veurà obligat a tractar amb ell.

Be Sociable, Share!