Capítol 68

Analitza i Diàlegs sobre el Fòrum

nul

Els Emissaris

En la Setena, Dohko rebutja atacs Tenma i Shun, decidida a no tornar sobre els seus passos, però una mica més va a molestar. En arribés casa, de fet, una serp, i el pilot entén el que significa; Temors Suikyo s'han fet realitat i que no sap què fer ara!

Mentrestant, Ikki va juntament amb la Cinquena Mort Toll, encara enredat en una bola i gaudim de l'estada en aquest estat. Fins i tot en el seu camí es fica una serp, descuidadament esborrat de la Phoenix, sota la por al càncer, que sap el que està representant.

Però Ikki no li importa i es presenta al Kaiser, el guardià de la cinquena casa, espantant al seu lleó Goldie.

Alla Prima, per la seva banda, Shion sent que alguna cosa està passant i, de fet, una serp també és present davant d'ell. Ell és un emissari dels Golden Knight Ophiuchus, a punt de tornar a prendre el cap d'Atenea i pren l'ajuda d'Àries, que rebutja amb indignació. Però la serp insisteix, perquè el cavaller de Ofiuco és un déu tant com Atenea i s'aturarà davant de res!

Be Sociable, Share!