Capítol 66

nul

La tortura terrible de càncer!

Nombre de morts és incapaç de moure, un fil de Cosmic Marionation Vermeer s'ha mantingut unit al coll, el que el va obligar a abandonar la cort del taüt en què s'havia tancat.

Vermeer, ara lliure, està furiós amb l'intent d'engany per part del conductor i, decidit a fer-li pagar, el tortura amb el Cosmic Marionation Canvi, torturant en un ballet mortal on els membres dels pobres gir càncer en si causa dolor atroç.

Mentrestant, el setè, Shun revela la ubicació des de la qual Dohko, qui entén que és un company a Shiryu, revelant al pilot de l'arribada dels seus companys. Però malgrat l'escala estan en el correcte, no té intenció de fer marxa enrere en la seva decisió de trair Athena, perquè Tenma decideix reptar.

A la boca de l'Hades, Death Toll es troba en un embolic trenat de les extremitats i els ossos que revelen el seu secret. Vermeer es burla d'ell a la porta per descobrir que una perruca (!) Que el pilot vol de tornada a morir amb dignitat. Però el jutge no volia donar-li a ell i es prepara per anar a girar 180 graus, com l'última execució. Però alguna cosa està interferint en la tècnica del Griffon, és un fil que no respon a la pista, sinó a una altra persona; Phoenix Ikki és, de nou a la Boca de l'Hades en ajuda del Cavaller d'Or!

Be Sociable, Share!