Capítol 65

nul

Seguici fúnebre

Ikki es desperta a la casa de Càncer, sorprès. Aparentment Death Toll només ha pretès enviar-lo a una altra dimensió, en lloc d'enviar de tornada a la casa quarta, i el Fénix s'adona que el cavaller ha fet per salvar-lo de Gryphon.

Mentrestant, a la Boca de l'Hades, Death Toll espera una resposta per part del jutge, però, s'acosta Omerta tancant amb un cop de peu. El jutge és, de fet, conscients del fet que el cavaller es va trobar tancats dins d'un taüt, i demana que les seves intencions eren.

Càncer després es queixa que ella estava descansant en un dels taüts que va construir, preguntant quin mal hi havia. El jutge arronsa les espatlles, molest per la seva actitud i l'insta a que l'acompanyés a les 12 cases, però Death Toll s'atura. Entre les files dels morts, de fet, va veure a algú que estava sorprès; Suikyo!

Mentre que el càncer es mou per trobar morts, Vermeer es burla d'ell, que mai havia cregut en la seva traïció, ell està feliç de que va morir a mans dels seus antics camarades, un miserable fi digne d'ell.

En sentir aquestes paraules, el furiós càncer, amb l'argument que Vermeer no entenia els veritables sentiments d'Suikyo, un home de veritat mai serà igual que el jutge!

Ara el jutge ha d'estar enutjat, tant la venjança promesa, sinó que va caure en el parany del conductor, que va obrir de nou Omerta explicar els seus poders especials, mentre que en el jutge es veu embolicada a l'interior.

Feliç d'haver pagat el deute amb Suikyo, Death Toll se'n va, però alguna cosa ho deté, es tracta d'un cable connectat al seu coll de Omerta. Com va el cavall a estalviar?

Be Sociable, Share!